Waarom inschrijven?

Je kunt het Allerheiligste niet uitstellen zonder dat er iemand bij is die waakt en/of bidt. Daarom is het nodig dat we met behulp van een rooster er voor zorgen dat er voortdurend tenminste iemand aanwezig is. Degenen die meewerken aan het rooster doen dat voor een uur, per week of per twee weken of per maand of met nog langere tussenpozen. Er is veel mogelijk. Zo geven zij ook aan anderen de gelegenheid zomaar even binnen te lopen voor korte of langere tijd.
 

Hoe gaat dat inschrijven?

Bij inschrijven vult u uw gegevens in en verzendt het formulier. U krijgt daarvan een emailbevestiging. Vervolgens wordt uw account geactiveerd door beheerder en kunt u aansluitend inloggen.
 

En als u dan bent ingelogd

Dan ziet u dat het rooster meer informatie geeft. U ziet wie in het rooster op welk uur is ingepland. Ook wordt profiel zichtbaar waar u uw eigen gegevens terugvindt. We nemen dan met u contact op om te overleggen of, en op welke tijd u zou kunnen aansluiten bij het rooster.
 

Wat moet ik doen als ik ben ingeroosterd maar (onverwachts) verhinderd?

Als u op het rooster staat (uw datum(s) staan dan ook op bij profiel) en bent verhinderd dan hoeft u niet zelf voor vervanging te zorgen, maar het is belangrijk dat u zich afmeldt. Als u zich nog moet afmelden op de dag van uw roosterbeurt dan graag telefonisch. In andere gevallen mag het ook per email.
 

Praktische informatie

Als we u hebben mogen inroosteren ontvangt u van ons wat praktische informatie die van belang is of kan zijn bij het bezoeken van de kapel.